Search
  • cameoigirona

Mes de portes obertes

Updated: Oct 14, 2019

Del 14 d'octubre al 15 novembre el CAM serà obert a tothom que hi vulgui venir i gaudir de les instal·lacions sense més limitacions que l'horari del CAM. El servei de préstec, però, només estarà disponible per als alumnes de l'EOI i alumnes lliures del CAM.


Durant aquest període d'un mes, les persones que hi vinguin i no estiguin familiaritzades amb l'espai, recursos i funcionament del CAM, podran sol·licitar una 'visita guiada' a la recepció del CAM. Aquestes visites només es faran en horari de matins, de 10.00 a 14.00.


A més, cada divendres de 12.00 a 13.00, mentre duri aquest mes de portes obertes, tothom que vulgui podrà venir a fer un 'tastet lingüístic' d'alguns dels idiomes que es poden estudiar a la nostra escola. Aquestes sessions aniran a càrrec de professors i professores dels departaments de l'escola i tindran un caire informal. No cal inscriure-s'hi ni informar prèviament de l'assistència, però es prega puntualitat.


Dates dels tastets dels divendres:

(Davant la possibilitat de que hi hagi una vaga general el divendres 18, hem posposat el tastet de rus, previst per aquest dia, fins al 25 d'octubre; aquest dia, doncs, tindrem dos tastes: rus i àrab)


25 d'octubre: RUS "L'alfabet ciríl·lic rus: grafies i sons"

ÀRAB "Juguem amb l'alifat!"


8 de novembre: FRANCÈS "La culture francophone au-delà de l'Hexagone", Venez découvrir des curiosités sur cette diversité culturelle.


15 de novembre: ANGLÈS "Pictures that tell stories", American life in the 1950s through Robert Frank's photo-book The Americans

104 views0 comments

Recent Posts

See All