QUÈ ÉS LA BIBLIOTECA-CAM

La Biblioteca-CAM és un centre especialitzat en idiomes amb un extens fons documental que 

s'actualitza constantment amb suggeriments del professorat i dels nostres usuaris. Consta principalment de llibres de referència (diccionaris, gramàtiques, vocabulari, destreses, etc.), novel·les, lectures adaptades, pel·lícules i revistes.

 

Disposem d'un espai modern i lluminós, ideal per a la lectura, l'estudi i el treball col·laboratiu. El CAM està equipat amb ordinadors amb accés a Internet, wifi oberta, fotocopiadora, impressora d'ús públic i servei de bústia d’auto retorn de préstec. 

 

El CAM és el lloc ideal per aprendre idiomes de manera autònoma i ofereix orientació als usuaris sobre els recursos i materials de que disposa.

Oferim grups de conversa i lectura per reforçar l'aprenentatge i pràctica dels idiomes que s'imparteixen a l'escola en grups reduïts i en un ambient distés. 

A més a més, la Biblioteca -CAM col·labora en la dinamització de la vida cultural del centre i organitza exposicions, concursos, etc. 

És un servei obert a tot l’alumnat oficial i als usuaris externs que han formalitzat la matrícula. 

 

Alumnat oficial: cal haver pagat la quota de 30,00€ (preu públic pels serveis d'accés a la plataforma i materials didàctics dels ensenyaments d'idiomes) i presentar el carnet escolar del curs.

Alumnat extern: Preu de la matrícula curs 2021-22, 86,00 € (aquest carnet té una validesa d'un any natural).